Smukke og ensartede gulve opnås bedst med en professionel gulvafslibning i Birkerød

Når dit trægulv trænger til at blive frisket op, er der mange fordele ved at lade en professionel stå for opgaven. For det første er der rigtig meget bøvl forbundet med selv af foretage en gulvafslibning. Du skal ud og leje tungt udstyr – og du skal selv fragte det frem og tilbage mellem din bolig og udlejningsstedet. Bor du i etage ejendom, skal den tunge og vanskeligt håndterbare slibe maskine op ad alle trapperne.

Dertil kommer, at du skal ud og købe udstyr. Til gulvafslibningen alene skal du have fat i slibe puder, som monteres på maskinen, samt sandpapir i forskellige korn størrelser og – såfremt du ønsker selv af foretage efterbehandling med eksempelvis olie – en særlig, blød pude til dette formål. Du skal selv stå for indkøb af de rette mængder af olie, sæbe, lud, lak, voks, eller hvad du nu ønsker at bruge til efterbehandling af dit nyslebne trægulv. Og du skal selv påføre den valgte efterbehandling.

Det bedste resultat af din gulvafslibning ved professionel gulvsliber

For det andet er det ikke altid lige nemt at udføre en gulvafslibning, så resultatet bliver pænt – slet ikke, hvis du aldrig har prøvet det før. En gulv slibe maskine er et tungt stykke maskinel, som helst skal betjenes af en erfaren og professionel gulvmand. En dygtig, faglært håndværker med speciale inden for gulvafslibning har langt stærkere forudsætninger for at kunne levere et stykke arbejde, som er til din fulde tilfredshed, og som du vil kunne have glæde af i mange år.

En gulvmand med mange års erfaring vil kunne nå ind i selv de mest kringlede kroge, rundt om de skarpeste hjørner, og hele vejen langs panelerne med slibemaskinen. På den måde vil du være sikret et ensartet og pænt resultat – og med den rette efterbehandling kommer dit trægulv til at stå som nyt!

Læs mere om billig gulvafslibning på Gulvkanonen.dk