Sådan kan du tilgå dine mails med et webmailsystem

20 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Hvis du er virksomhedsejer, så skal du gerne komme i kontakt med dine medarbejdere gennem enten mails, beskeder via apps eller telefonisk kontakt. Førstnævnte er den metode, som de fleste bruger. Derfor kan det være en god idé at benytte dig af webmail. Men hvad betyder webmail, tænker du? Det vil vi afklare for dig i dette indlæg. Læs med her og bliv klogere på emnet.

Hvordan fungerer webmail?

En webmail gør det nemmere for dig at få adgang til dine mails . Du kan logge ind på din konto via en webmail, så du kan se dine mails, som du har modtaget. Med en desktopmail skal du vente på, at mailklienten indlæses, logge ind med dit brugernavn og din adgangskode, vente på at dine mails bliver indlæst, og herefter vælge de beskeder, som du vil læse eller besvare. 

Med en web mail kan du altid tilgå dine mails fra hvilken som helst computer, helt uden at skulle vente i længere tid. Det er smart, når du er på farten og ikke har din computer ved din side.  Og det er især nyttigt, når du er i en butik, på en restaurant eller på et hotel og vil tjekke din e-mail uden at skulle have din bærbare computer med dig.

Forretningsmæssige fordele ved webmail vs desktop e-mail

Både webmail og desktopmail indeholder de samme funktioner. Din virksomhed har dog størst fordel af at bruge webmail på grund af den nemme adgang. Du kan få adgang til din e-mail fra enhver enhed, uanset hvor du er. Desuden behøver du kun ét login til at administrere alle enheder og konti, der er tilknyttet dette login.

Sikkerhedsudfordringen

Med desktop-e-mailklienter skal du downloade og installere dem på din enhed. Det giver flere muligheder for malware eller virus for at komme ind i dit system. Når du bruger webmail, er beskyttelsen mod malware normalt indbygget eller let tilgængelig.

Flere Nyheder