Renover din gulve med stil i Kerteminde

Renover din gulve med stil i Kerteminde

Det ser bestemt ikke flot og stilrent ud, hvis dit gulv har ridser, skrammer og pletter. Er de helt umulige at få væk, og har du ligefrem overvejet at få skiftet gulvet? Der er faktisk en både lettere, hurtigere og billigere løsning på dit problem. Du kan nemlig overveje at vælge at få afhøvlet dine gulve, og dermed slippe for den store omkostning i at skifte dem ud. 

Forny dine gulve med en professionel gulvafhøvling

En gulvafhøvling er en smart proces, der kan få dine gamle gulve til at fremstå som nye igen. Arbejdet skal dog udføres på professionelt vis for at opnå det mest optimale resultat. Således at man undgår slibemærker og niveauforskelle. En gulvafhøvling udføres typisk i følgende trin:

1. En maskine bruges til at skrælle et lag af gulvet.

2. Gulvet slibes efterfølgende for at undgå en ru overflade.

3. Efterbehandling udføres med olie, lak, lud eller maling.

4. Du har nu igen et flot gulv, der ser ud som nyt!

Gulvafhøvling og renovering af dine gulve er en større proces. Når du vælger et professionelt firma til at udføre opgaven, kan du ligge alle dine bekymringer fra dig og glemme alt om uforudsete problemer. 

Find professionel gulvafhøvling i Kerteminde 

I Kerteminde, og på resten af Fyn, er der mange virksomheder, der tilbyder renovering af gulv. Det kan være lidt af en jungle af finde rundt i, når du skal se på priser, kvalitet og lignende. Ved GKservice får du dog det hele. Firmaet tilbyder nemlig:

– Højtuddannede medarbejdere

– Gennemsigtige priser

– Professionelle maskiner

– Rådgivning til den enkelte kunde

– 3 års garanti på alt udført arbejde.

Arbejdet afhænger altid af din tilfredshed. Du betaler derfor aldrig før, at projektet er godkendt af dig. Du kan læse mere om gulvafhøvling ved GKservice, og få et uforpligtende tilbud fra virksomheden i dag.