Professionelt erhvervsfoto til virksomheder

Skal der tages nye billeder af medarbejderne i din virksomhed? Så bør du vælge en løsning som involverer en professionel fotograf. På den måde vil du få et langt flottere resultat, som skaber sammenhæng og konsistens på tværs af dit firma.

Hvorfor skal jeg vælge en erhvervsfotograf?

Mange virksomheder vælger at lade medarbejderne selv medbringe billeder til brug på eksempelvis firmaets hjemmeside og intranet, eller på visitkort og adgangskort. Denne løsning kan dog ikke anbefales. Billederne kan være vidt forskellige hvad angår belysning, farveholdning, proportioner og opløsning.

Skal alle billederne sidde sammen på eksempelvis hjemmesiden, vil det samlede udtryk blive rodet og usammenhængende. Dette vil kunne give potentielle kunder og andre interessenter et uhensigtsmæssigt første indtryk af din virksomhed, og kan få denne til at virke useriøs. Vælger du i stedet at lade en professionel fotograf forestå fotografering af dine medarbejdere, er du garanteret et flot og ensartet resultat med identisk lyssætning, farveholdning og beskæring.

Hos Solrød Foto kan du vælge at lade de dygtige fotografer fotografere dine medarbejdere i et professionelt fotostudie. Hvis du foretrækker at lade optagelserne foregå på arbejdspladsen, kan dette også arrangeres. Solrød Foto vil i så tilfælde medbringe alt nødvendigt udstyr til såvel fotografering som lyssætning og afskærmning. Du vil altid få de rå såvel som de redigerede portræt fotos og gruppe fotos udleveret i digitalt format. Og ønsker du billederne udprintet og i glas og ramme, kan dette også arrangeres af Solrød Foto.

Produktbilleder hos Solrød Foto

En anden gren af erhvervsfoto handler om fotografering af produkter. Her kan Solrød Foto også hjælpe. Solrød Foto vil fotografere og redigere billeder af alle typer produkter inklusive fritskrabning hvis dette ønskes, således at dine produkter kan præsentere sig så flot som muligt i din webshop.

Du kan læse mere, og kontakte Solrød Foto for et tilbud på erhvervsfoto i Ishøj, på solroedfoto.dk