Professionel parkeringsservice over hele landet

Som ansvarlig for en ejendom til hvilken der hører et privat parkeringsanlæg, har du behov for parkeringsservice. Dette gælder især, hvis ejendommen er centralt beliggende i en af de større byer eller ligger tæt på en større attraktion – for eksempel en sportsarena eller lignende.

I så tilfælde vil du nemlig kunne risikere, at dine parkeringspladser oversvømmes af biler, som ikke har nogen gyldig hjemmel til at parkere på disse. Dine parkeringspladser bør være forbeholdt beboere, ansatte eller kunder og ikke tilfældige bilejere, som mener, at de skal være fritaget for den kommunale parkeringsafgift eller gerne vil parkere tæt på deres destination.

Lad UnoPark varetage administration af dine parkeringspladser

Uanset hvor i landet din ejendom har sin beliggenhed, kan det danske parkeringsfirma UnoPark hjælpe dig med parkeringsservice. UnoPark dækker hele Danmark med sine ydelser og har igennem de seneste ti år hjulpet mange glade kunder inden for det private erhvervsliv til en holdbar og fleksibel parkeringsløsning.

Hos UnoPark får du fuld all round-service, når det gælder parkering samt en skræddersyet løsning, som er tilpasset netop dine ønsker og din ejendoms behov. Du bestemmer, hvilke regler der skal gælde på dine parkeringspladser – og de dygtige folk tilknyttet UnoParks parkeringsservice vil gøre deres ypperste for at håndhæve disse.

Smart og brugervenlig teknologi med UnoPark

Foruden gratis opstilling af skilte og standere til udstedelse af gæsteparkeringstilladelser får du med en UnoPark-parkeringsløsning også adgang til en avanceret digital applikation med hvilken du kan kontrollere og administrere din løsning. Systemet virker på såvel pc som tablet og smartphone, hvilket giver dig mulighed for eksempelvis at udstede eller forlænge parkeringstilladelser, selv om du ikke lige sidder ved din computer.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på parkeringsservice, kan du altid kontakte UnoPark via hjemmesiden UnoPark.dk.