Lydbøger er for alle

Lydbøger er for alle

Lydbøger anno 2019 er, i modsætning til deres forgængere, tilgængelige for alle med et abonnement på en lydbogs tjeneste. Du behøver ikke at være hverken blind, ordblind eller svagtseende for at få glæde af de mange lysbøger i høj kvalitet, som er tilgængelige på Politikenbooks.

Hvorfor skal jeg prøve lydbøger?

Der er mange gode grunde til at prøve lydbøger – især hvis læse evnen ikke rigtig er, hvad den har været. For det første kan du med lydbøger slappe af og lukke øjnene, mens du lytter til en god fortælling. Moderne lydbøger anno 2019 er som regel indtalt af dygtige oplæsere, som enten er professionelle speakere eller skuespillere. Dette betyder meget, idet det gør historien levende og vedkommende.

Når du slapper af og lytter til en god lydbog uden at skulle anstrenge dine øjne, kan du bedre følge med i handlingen, og lade de spændende og medrivende scenarier udfolde sig for dit indre blik. Det kræver selvfølgelig lidt tilvænning, og du skal også lære at fokusere på oplæserens stemme i stedet for på det trykte ord. Men når først du har lært at lytte til lydbøger, vil du opdage, at læse oplevelsen i højere grad beriges end forringes.

For det andet kan du lytte til lydbøger, hvis din hverdag er for travl til læsepauser. En lydbog fungerer fint som underholdning mens du vasker op eller gør rent. Du kan lytte til lydbøger mens du er på farten, og stadig få meget ud af de spændende fortællinger. Og så fylder lydbøger ingen ting i forhold til fysiske bøger.

Du kan streame lydbøger via dit Politikenbooks abonnement – eller du kan lagre i hundredevis af lydbøger på din smartphone eller på din tablet, og på den måde aldrig løbe tør for læsestof uanset om du er offline. Læs mere om, hvordan du får adgang til det store lydbogs bibliotek hos Politikenbooks på politikenbooks.dk