Lige en mindre sikkerhedsforanstaltning med LED lysskilte

04 september 2019
Anders Lundtang Hansen
Lige en mindre sikkerhedsforanstaltning med LED lysskilte

Når du læser det følgende, så vil du nok ikke mene, at det er noget, man skal tage så alvorligt, eller at det kan have så store konsekvenser, hvis man ikke lige overvejer dette aspekt, men det kan faktisk have katastrofale følgevirkninger, hvis man ikke har tænkt sig om med det.

Det skal handle om, hvor meget man skruer op for lyset i ens LED lysskilte.

Men lad os da lige starte med en anbefaling til, hvor du kan købe gode LED lysskilte, og forhandleren kan også hjælpe dig og vejlede dig angående de ting, som vi vil beskrive videre: https://nordiksign.dk/led-lysskilte/

For når man sætter lysskilte op med LED-lys i, så gør man det selvfølgelig med det hovedformål, at man gerne vil tiltrække kunderne ved at vise, at man eksisterer, og de kan se en på lang afstand, om de så går målrettet efter en, eller de blot lige har spottet en på vejen og lægger vejen forbi – eller de hjemmefra har undersøgt, hvor din butik er, og så nemmere finder den på denne måde.

Men man kan også komme til at gøre det for overilet ved at lyse for meget op eller sætte den forkerte slags LED-lys i lysskiltene.

Selvfølgelig vil man ikke sælge lysskilte, hvor der ikke er det korrekte lysforhold i, men man kan jo selv ende med at udskifte nogle af disse LED-pærer, og de kan komme til at være de forkerte, som giver en uheldig virkning – og her tænkes ikke bare på, at de kan give en kortslutning eller springe, hvis de er forkerte.

Skulle de ikke springe, så tror man jo, at de er gode nok, men sådan er virkeligheden måske ikke.

Et eksempel kunne være, at man har ens forretning ud til vejen, hvor lyset så blænder billisterne, så de kører galt, eller fodgængerne ikke kan se modkørende trafik, fordi man bliver blændet af ens LED-lysskilt.

Dette kan man ikke altid undersøge på forhånd, om det kunne ske, så her skal man ofte – desværre – vente at se, om det sker. Og så kan det være for sent.

Så brug altid det korrekt lys i denne sammenhæng.

Flere Nyheder