Lækker solferie i Magaluf

Drømmer du om at tilbringe din ferie under blå og skyfri himmel, med en kølig drink og en festlig atmosfære omkring dig? Så kan du med fordel vælge Magaluf.

Hvad er Magaluf?

Magaluf er en af de største feriebyer i Europa. Med sin skønne beliggenhed på middelhavsøen Mallorca er Magaluf disponeret for solskin og varme temperaturer gennem hele sommer perioden hvilket gør byen til en sand magnet for unge festglade mennesker.

Især briter har været glade for Magaluf gennem de seneste år, men nu er resten af Europas ungdom også begyndt at få øjnene op for de lækre resorts og de smukke strande. I Magaluf finder du alt hvad hjertet kan begære af morsomme aktiviteter, hoteller i høj kvalitet og sidst, men ikke mindst, fest og højt humør hver eneste aften.

Magaluf byder på klubber, diskoteker og strandbarer i et antal så du vil få svært ved at følge med. Og der skal mere end en enkelt uges ophold i Magaluf til før du får prøvet dem alle.

Hvordan kommer jeg til Magaluf?

Hvis du ønsker dig en tur til Magaluf – enten alene eller sammen med andre unge, for eksempel dine venner eller skole kammerater – kan du med fordel købe en pakkerejse gennem DUF-Rejser. DUF-Rejser er inden for de seneste femten år blevet unge danskeres favorit rejse bureau på grund af de særligt tilrettelagte pakke rejser for især unge uden den store rejse erfaring.

Når du køber en all inclusive rejse til Magaluf skal du ikke bekymre dig om hverken transport indlogering eller mad på din rejse. Alt dette sørger DUF-Rejser for at arrangere. Du skal blot læne dig tilbage og nyde din ferie så at du kan varme op til det kommende semester eller til at komme tilbage på job – og imens sørge for at få så mange gode og sociale oplevelser som muligt.

Bestil din Magaluf rejse på DUF-Rejser.dk