Lad lokalt VVS firma på Amager hjælpe med rørene

25 juni 2021
Astrid Pedersen

De fleste mennesker som bytter bylivet ud med livet i forstæderne samt eget hus med have gør det for at få mere lys, luft, og ikke mindst plads. Det er herligt at få foden under eget bord og helt eget tag over hovedet samt måske endda en have.

Men når man flytter fra lejlighed til hus følger der samtidig et stort ansvar med. Det er der mange som overser. Man kan nemlig ikke bare tilkalde ejendommens vicevært når strømmen går i hele huset, radiatoren drypper og ikke vil varme, eller der springer et vandrør.

Derfor bør du som husejer have kontakt til de rette autoriserede fagpersoner som kan hjælpe når det brænder på. Blandt disse finder du den autoriserede elektriker, kloakmesteren, og selvfølgelig en lokal autoriseret VVS installatør.

Hvornår har jeg brug for en VVS mand?

Din VVS mand hjælper dig med alt hvad der angår vand, gas, sanitet, varme og ventilation i boligen. Det er således en autoriseret VVS installatør der skal på banen hvis der opstår en læk på et vandrør, eller hvis du skal have sløjfet en gas ledning. Begge dele involverer nemlig arbejde på de faste VVS installationer i boligen. Og dem må du som lægperson ikke pille ved, ifølge de gældende regler.

Det er en god idé at vælge et VVS firma i nærheden af din nye bopæl. På den måde er du sikret hurtig udrykning i tilfælde af akutte situationer. Og så har du altid kontakt til en god lokal VVS’er hvis du på et tidspunkt skal have renoveret og moderniseret dine VVS installationer.

Find den bedste VVS mand nær dit hjem på Amager

Er Amager din nye hjemstavn kan du med fordel vælge Claus A. Axmark VVS som dækker Tårnby, Kastrup, Sundby og Dragør. Læs mere om Claus A. Axmark VVS på hjemmesiden https://caavvs.dk/.

Flere Nyheder