Hvor meget rekruttering har du brug for?

advertorial

Det kan faktisk komme bag på nogle virksomheder, at de skal hen at rekruttere nogle arbejdstjenester, som de ikke lige havde set komme.

Det kunne jo være på freelancebasis, at de har brug for en test og test management derved, og det var egentlig ikke noget, som der var brug for tidligere.

Dengang, da man var en ung virksomhed, kunne man klare den slags selv, men nu er man kommet op i en skala, hvor man både kan se, at ens evner ikke rækker længere, og så har man simpelthen ikke tid til selv at gøre det.

Men der er ikke tale om, at man vil ansætte en fast til den stilling, for man ved ikke, hvornår det kan komme på tale igen, at man har brug for den her slags – hvis man overhovedet får det!

Men skulle det komme på tale, så ved man trods alt, hvor man skal gå hen.

sap konsulenter, sap rekruttering, freelance konsulenter, rekruttering

Der er mange typer rekruttering at bruge

Andre virksomheder vidste måske helt fra starten, hvad de skulle bruge af assistance på freelancebasis, hvorfor de bruger det samme sted til den hjælp hver gang.

Man har måske ikke har det bedste oplevelser med at opsætte almindelige jobstillinger, selv når man skulle bruger faste folk, og det var ikke altid, man kendte nogle i ens netværk, som man kunne trække fat i.

Derfor vil man gerne have nogle kloge kræfter indover, som der kan hjælpe med den del, så man kan bruge tiden på det, som man ellers er bedst til.

Dem, der står for rekrutteringen, sørger trods alt for at analyse og snakke med kunden om, hvad det helt præcist er, som man har brug for, og hvad det er for en profil, som man leder efter.

Det skal fungere hver gang, om man skal have fast folk, en enkelt på freelance eller mange over kortere tid.

Flere Nyheder