Gammel balletskole i København

Gammel balletskole i København

Drømmer dit barn om at danse ballet?

Ballet er en smuk og yndefuld dans, som i særdeleshed mange små piger beundrer, og selv drømmer om at prøve kræfter med. Ballet kan danses af børn helt ned til tre-fire års alderen, og medfører en lang række goder og kvaliteter hos danseren. Gennem dansen trænes koordination, kreativitet, motorik samt forståelse for kroppen og brugen af denne. På balletskolen kan dit barn helt sikkert få en masse gode, sjove, udfordrende og spændende timer til at gå, og ikke mindst opnå en masse gode og måske livslange bekendtskaber med andre balletdansere.

Balletundervisning i København, Frederiksberg og Nordvest

Balletteatrets elevskole har eksisteret siden 1956, og er dermed en gammel, etableret balletskole med stor erfaring inden for undervisning i ballet på alle niveauer. Balleskolen underviser børn helt ned til tre-fire år, og herfra kan dit barn fortsætte på skolen og blive rykket op på nye hold i takt med dets udvikling. Eleverne trænes i klassisk balletteknik, karakterdans, rytmisk sans, tåspidstræning med mere alt efter elevens alder og niveau. Flere gange i løbet af sæsonen arrangeres forestillinger og optræden, så eleverne kan vise, hvad de har lært. På Balletteatres elevskole kan dit barn danse og udvikle sig i trygge rammer og i hænderne på erfarne, dygtige undervisere. Uanset om dit barn drømmer om balletten som en fritidsbeskæftigelse eller har store ambitioner inden for balletten, er Balletteatrets elevskole et oplagt sted og springbræt. Flere af skolens tidligere balletelever er sidenhen kommet ind på Det Kongelige Teaters balletskole samt andre anerkendte danseakademier i ind- og udland.

Kunne du selv tænke dig at prøve kræfter med balletten? Intet problem! Skolen har nemlig et enkelt hold for voksne, der ønsker at dyrke blød ballet og opleve den fantastiske effekt som dansen har på kondition, helbred og velvære. Se meget mere her: https://www.balletteatret.dk/