Find den rette el cykel i en el cykel test

Leder du efter den helt rigtige transport løsning for dig selv og dine børn? Så kan du med fordel overveje en el ladcykel.

Selv om du bor på landet kan en ladcykel godt være et realistisk transport middel. Nu om stunder er ladcykler nemlig ikke så tunge og svære at træde og manøvrere som da de første Christiania cykler kom frem. Mange flere aktører inden for fremstilling af smarte ladcykler har meldt sig på banen, her under Cargobike of Sweden, Mustang, TrioBike, H2 Butchers & Bikes, Siigar Bikes, Babboe, Seaside og Amladcykler. Dette har ført til øget konkurrence og der af følgende lavere priser samt optimeret design.

Der er faktisk sket rigtig meget med ladcykler i løbet af de seneste blot ti år. Ikke alene er cyklerne blevet optimeret hvad angår vægt og stabilitet. De er også for mange modellers vedkommende blevet forsynet med en smart batteri drevet el motor, som kan aflaste dine ben når du triller ungerne til eller fra børnehave, vuggestue eller skole.

Derfor vil du med en moderne el ladcykel kunne køre meget længere afstande uden at blive totalt udmattet. Og så er en el ladcykel langt billigere end en bil hvad angår såvel anskaffelse som drift – for slet ikke at nævne den miljø og klima mæssige gevinst ved at cykle frem for at tage bilen!

Hvordan vælger jeg den rette el ladcykel?

Hvis du er i tvivl om hvilken el lad cykel du skal vælge kan du med fordel læse Techekspertens el ladcykel test. Her gennemgås nogle af de mest populære el ladcykler i Danmark, her under Superior, Deluxe og Ultimate Curve el ladcyklerne fra Amladcykler, BeSafe el ladcyklen fra Siigar Bikes og Cargobike Classic Electric fra Cargobike of Sweden.

Du kan se den fulde test og sammenligning af køre egenskaber og sikkerhed på techeksperten.dk