Få haveservice med tilhørende fliserens i Holbæk

Sommeren er lige om hjørnet – og så er det på tide at gå i haven. Er du i besiddelse af en flisebelagt terrasse, indkørsel eller havegang, vil du sandsynligvis have lagt mærke til, at fliserne heri er plettede og uensartede i overfladen.

Disse pletter skyldes ikke, som man ellers let vil kunne foranlediges til at tro, fugleklatter eller tyggegummi. Pletterne er forårsaget af flisepest som er en type lav der trives fint på ellers hårde og golde overflader. Flisepest er særdeles hårdfør – og derfor bør du få professionel assistance til fjernelse af dette.

Få den bedste hjælp til fliserens i Holbæk

Er du bosat i det vestsjællandske, nærmere betegnet i Holbæk eller på de kanter, er Stecks Fliserens lige rundt om hjørnet. Hos Stecks Fliserens får du den bedste hjælp til fliserens, algebehandling, overflade behandling af træterrasse, træfældning og andre former for havearbejde.

Når du overlader opgaven med fliserens til Stecks Fliserens kan du være sikker på at denne bliver løst til UG med kryds og slange. Stecks Fliserens vil altid sikre at fliserne bliver renset på skånsom vis således at skallerne ikke ødelægges. Samtidig vil Stecks Fliserens sørge for at fliserne bliver behørigt imprægneret efter hver fliserens.

Med en imprægnering beskyttes fliserne mod nye alge og lav angreb og holder sig samtidig flotte i farven i længere tid. Og så er fliserne samtidig modstandsdygtige over for indtrængende fugt hvilket beskytter dem imod frost sprængninger om vinteren.

Stecks Fliserens vil altid foretage en grundig vurdering af dine flisers tilstand og beskaffenhed førend du får et tilbud på fliserens og imprægnering af fliser. På den måde sikres det at du får den rette service – til den helt rigtige pris. Du kan læse mere om Stecks Fliserens, og indhente et skarpt tilbud på oprensning og imprægnering af dine fliser, på stecksfliserens.dk