Få de flotteste tænder med Invisalign

Ønsker du dig et smukt smil med lige og regelmæssige tænder? Så er det ikke for sent at gå i gang med tandregulering. Retning af tænder er nemlig ikke forbeholdt børn i skole alderen. Tænderne flytter sig rundt i munden hele livet igennem. Og derfor kan det sagtens lade sig gøre for voksne at få rettet tænderne således at de sidder flot og lige.

Hvorfor skal jeg få rettet mine tænder?

Et skævt bid eller et irregulært tandsæt kan medføre andre gener end de blot og bar kosmetiske. Hvis du tygger forkert sammen kan du slide dine tænder på uhensigtsmæssig vis således at det kommer til at give dig problemer senere hen. Du kan også få hovedpine af at have en skævt bid, som blot bliver skævere med alderen. Og så kan tænder, som sidder skævt, være svære at børste og rense.

Hvordan foregår et tandretnings forløb?

Måske er du lidt loren ved at skulle igennem en tandregulerende behandling fordi du husker de ubehagelige fast siddende tandbøjler – også kaldet ”togskinner” – fra din skoletid. Men nu om stunder er det faktisk muligt at få rettet tænderne på mindst lige så effektiv vis ved hjælp af løse tandskinner. Disse kaldes Invisalign og fremstilles særligt efter din mund og dine tænder, under hensyn til dine individuelle mål.

Med en Invisalign bøjle får du desuden en lang række fordele som gør dit tandretnings forløb stort set fri for gener. Du kan for eksempel tage din Invisalign bøjle ud når du skal spise, og dermed undgå at der sætter sig madrester fast i bøjlens metalliske dele. En Invisalign bøjle er slet ikke forsynet med sådanne, hvilket samtidig gør at den ikke vil genere din mundhule. Og så er det langt nemmere at komme i bund med tandbørstningen.

Du kan læse mere om Invisalign på yousmileismile.dk