Du kan sagtens finde gode julegaver til dine medarbejdere, selvom du har et lavt budget

23 november 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Har du en nystartet virksomhed, hvor du ikke har haft et så stort overskud? Eller er det ikke gået så godt for din virksomhed, som du måske kunne have håbet på? I de tilfælde kan det være, at du overvejer at droppe julegaven til dine medarbejdere. Du må jo spare, hvor du kan, ikke? 

Det vil dog være en dårlig ide, hvis du slet ikke giver firma julegaver. Julegaverne er nemlig en god måde for dig at vise dine medarbejdere, at du sætter pris på deres arbejdsindsats. Selvom du ikke kan sætte så mange penge af til det, vil gestussen altså stadig være vigtig for dem. 

Et godt sted for dig at kigge, hvis du ikke har et så stort budget, er julefabrikken.dk. Det er en webshop, hvor de har specialiseret sig i julegaver fra virksomheder til deres medarbejdere. De er derfor rigtig gode til at finde ting i en god kvalitet, som dine medarbejdere vil blive glade for. Også noget, der ikke koster alverden. 

image

Hvilke julegaver kan jeg få for 100-200 kroner? 

Har du bare mellem 100 og 200 kroner per medarbejder at gøre godt med, kan det være, at du tænker, at din gave bliver så sølle, at du lige så godt kan droppe det. Men du kan sagtens finde nogle lækre gaver hos julefabrikken.dk til dine medarbejdere. Eller du kan købe et gavekort og så selv lade dine medarbejdere vælge. 

Hos julefabrikken.dk kan du for eksempel finde et Royal Copenhagen fad, et Orrefors Hunting multitool, en Georg Jensen Manhattan skål, en pose med øko trøfler, en lang række forskellige former for gaveæsker med chokolade, en Weber style kokkekniv og krus fra Royal Copenhagen. 

Det er altså bestemt gaver, som dine medarbejdere vil blive glade for. Med et gavekort kan de endda selv vælge, hvilken form for gave de gerne vil have. 

Flere Nyheder