Billig hjemmeside med et specielt formål

12 juni 2021
Anders Lundtang Hansen

På et tidspunkt kunne man lave nogle meget tåkrummende hjemmesider selv, hvor man så også fik en lang URL, der egentlig mest var ment som en reklame for den hjemmeside, som man havde benyttet til at lave sin “egen” via.

Det var meget sjovt, men det var også mest et udstillingsvindue for ens interesse(r) med få muligheder og mange begrænsninger.

Desuden var det jo også meget få mennesker, der egentlig skulle bruge en hjemmeside, og det var mest firmaer og lignende, der skulle bruge en for at vise sig frem – og dengang var hjemmesideproduktionen også meget begrænset, og ikke særligt mange virksomheder brugte sådan en.

For tiden har de fleste en hjemmeside, og de kan se flotte ud, men de kan se endnu flottere ud, hvis du benytter sig af professionelle til at lave den såsom https://www.websitesyd.dk/

Så ved man, at ens hjemmeside er i gode hænder og man altid kan tage fat i baglandet, hvis der er problemer, eller man vil have opdateret noget.

Hvad skal du bruge hjemmesiden til?

Det vil dog være lidt spild af ressourcer, hvis man bare opretter en hjemmeside uden et formål, medmindre det er for at sikre sig navnet på hjemmesiden.

Det kan jo være, man gerne vil lave en webshop, måske skal det være for at vise en portfolio frem; man vil gerne have folk til at booke ens service, man vil lave et mødested for folk eller noget helt, helt andet.

Man kommer lettere i den givne retning med en hjemmeside, hvis man har gjort det klart for sig, hvad man skal bruge den til.

Selvom den bestemt ikke koster mange penge at lave, have og ser flot ud, så er det jo sjovere at have den med et formål.

Så kan det godt være, det går lidt langsomt i starten, men med marketing skal man nok få mere fokus på ens hjemmeside.

Flere Nyheder