Arranger en god firmafest

14 februar 2020
Lotte Hindsberg
Arranger en god firmafest

En firmafest følger ofte et bestemt mønster. Der skal være noget mad og en eller anden form for underholdning og alt efter hvad der er sat til side af budget, er der mange muligheder. Hvis du er ansat i en virksomhed, der har en kantine, er det muligt at bestille maden, der eller også kan du vælge at få en kok ud og få ham til at lave noget i jeres køkken. Du kan også vælge at bestille det hele udefra og få det leveret. Det samme gør sig gældende med underholdningen. Det svære er at vælge hvad skal det være for en underholdning.

Underholdning til en firmafest

Der er et utal af muligheder for underholdning til en firmafest. Inden du beslutter dig for hvad det skal være for en type underholdning, er det en god ide at kigge på hvad er det for en type firmafest og hvor mange deltager. Er det en firmafest for flere hundrede, er det en type underholdning. Er i blot et par stykker kan det være en anden. Samtidig er det en god ide at tage hensyn til firmakulturen og den type mennesker, der arbejder i firmaet. Det er ikke alle former for underholdning der passer ind alle steder. 

Er det en firmafest, hvor der kommer mange mennesker, er en foredragsholder eller en stand-up en oplagt form for underholdning. Det er også en form for underholdning der ikke vil passe til et firma, hvor i kun er få mennesker. Der ville det passe bedre at købe billetter til et show. En anden mulighed, hvis i ikke er så mange, kunne være et escape room. Her er man som udgangspunkt en 3-6 mennesker og man skal samarbejde for at løse en gåde eller et mysterie og slippe ud af et i princippet aflåst rum, indenfor en time. 

Flere nyheder